Genever Lounge Roelfien Vos

Genever Lounge

Voor Salon Residence ontwierp Roelfien Vos een Boutique Hotel

GENEVER LOUNGE ROELFIEN VOS

“Al bijna 20 jaar werk ik samen met MARJANSSEN & ICE International. De mogelijkheid om ons creatieve ontwerp te vertalen naar een daadwerkelijk tapijt verwondert me elke keer weer! Ik hou erg van hun persoonlijke benadering en betrokkenheid bij onze projecten. Het is voor mij een zeer waardevol partnerschap.” – Roelfien Vos, Amsterdam.

De bekroonde interieur ontwerper, Roelfien Vos, werkt internationaal in het hogere segment van de hotel- en particuliere sector. Haar stijl bestaat uit een eclectische mix van moderne ontwerpen, wereldwijde vondsten en op maat gemaakte creaties, met oog voor detail. Roelfien Vos maakte de Genever Lounge voor Salon Residence, een evenement in de stijl van een boutique hotel waar 18 top interieur architecten aan deelnamen. Ze ontwierp het unieke behang ‘Tulip Fields’ en de bijbehorende, door ICE International handgeknoopte tapijten. De meubels voor deze installatie zijn gemaakt door Ghyczy, bekleed met leer en materialen van Rubelli, Vescom en Alphenberg Leather. De kussens zijn ontworpen door Mariska Meijers, de bloemdecoraties door Paul Jongerius. De kunstwerken zijn gemaakt door Bas Meeus.

We zijn trots op het feit dat de Genever Lounge gedeeltelijk opnieuw is gebouwd in de showroom van MARCJANSSEN in Waardenburg. Graag willen we Roelfien Vos bedanken voor het prachtige ontwerp en de installatie en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen en haar subtiele interieur stijl te laten zien.

VOLG ONS OP:

MARCJANSSEN TAPIJTEN

Sinds 1970 is familiebedrijf
MARCJANSSEN gespecialiseerd in handgemaakte tapijten en vloerkleden.

Ambacht 2
5301 KW Zaltbommel

0418-651990

info@tapijten.nl

OPENINGSTIJDEN