OVER ONS

OVER ONS

Al 50 jaar gespecialiseerd in handgemaakte tapijten

OVER ONS

Al 50 jaar is familiebedrijf MARCJANSSEN gespecialiseerd in duurzaam gemaakte, handgeknoopte tapijten. De passie, serviceverlening en ervaring van oprichter Frits Janssen is van vader op zonen doorgegeven. Marc en Rogier Janssen staan nu aan het roer van ICE International waar MARCJANSSEN deel van uit maakt en waarvan het hoofdkantoor en showroom gevestigd is in Zaltbommel.

ICE International welke inmiddels kantoren heeft in Dubai, Parijs en New York, levert wereldwijd op maat gemaakte kleden voor high-end residentiƫle en 5-sterren hospitality projecten. Kwaliteit en een persoonlijke service vormen de pijlers waarop het bedrijf een internationale reputatie van perfectie heeft opgebouwd. Marc en Rogier Janssen werken intensief samen met enkele van 's werelds belangrijkste ontwerpers, waaronder Phillipe Starck en Yabu Pushelberg.

CARE & FAIR

MARCJANSSEN is mede oprichter en actief lid van brancheorganisatie Care & Fair. Sinds 1995 strijdt Care & Fair in India en Pakistan tegen kinderarbeid bij de productie van tapijten. De organisatie bouwt scholen en klinieken om de situatie van tapijtknopers, hun familieleden en omwonenden te verbeteren. MARCJANSSEN steunt de projecten financieel en bezoekt deze regelmatig.

In India en Pakistan samen zijn inmiddels 13 scholen gebouwd die onderwijs verzorgen voor 4722 kinderen.

LEES MEER

MARCJANSSEN Tapijten

Al 50 jaar is familiebedrijf MARCJANSSEN gespecialiseerd in duurzaam gemaakte, handgeknoopte tapijten. De passie, serviceverlening en ervaring van oprichter Frits Janssen is van vader op zonen doorgegeven. Marc en Rogier Janssen staan nu aan het roer van ICE International waar MARCJANSSEN deel van uit maakt.


 • Centraal gelegen
  aan de A2

 • Gratis
  parkeren

 • Interieur-
  advies

 • Direct
  in huis

DUBAI // NEW YORK // PARIJS // ZALTBOMMEL

Bezoek onze showroom

Een persoonlijke interieuradviseur staat voor u klaar


NEEM CONTACT MET MIJ OP

VOLG ONS OP:

MARCJANSSEN TAPIJTEN

Sinds 1970 is familiebedrijf
MARCJANSSEN gespecialiseerd in handgemaakte tapijten en vloerkleden.

Ambacht 2
5301 KW Zaltbommel

0418-651990

info@tapijten.nl

OPENINGSTIJDEN